Over ons

Outdoor Riding is op 14 februari 2006 opgericht en is een webwinkel met artikelen voor enduranceruiters. In het begin met alle denkbare benodigdheden voor lange afstanden te paard, zoals biothane hoofdstellen, zadeltassen etc, maar naar een aantal jaar hebben we ons vooral gespecialiseerd in endurancerijbroeken.


Wij zijn alleen een webwinkel en hebben geen stenen winkel!

Adres (bezoek alleen op afspraak!):
Outdoor Riding
Saffierstraat 7
6713 TE Ede

E-mail: info@outdoorriding.nl
Website: www.outdoorriding.nl
WhatsApp: 0683702329
KvK nr: 09158175
BTW nr: NL001924012B17

We geven de voorkeur aan contact per e-mail, zodat we uitgebreid te tijd kunnen nemen om uw vragen te beantwoorden, voorraad na kunnen kijken, maten op kunnen nemen van de broeken en eventueel foto's mee kunnen sturen. We doen ons best om uw e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Kan het echt niet per e-mail? Ons telefoonnummer is 06-683702329. Stuur liever een whatsapp met uw vraag en contactgegevens dan nemen z.s.m. contact met u op.
Outdoor Riding wordt gerund naast nog een baan én een druk gezin, wat telefoneren ook vaak lastig maakt.

Over Arjanne, de eigenaresse van Outdoor Riding                 rondjearjanneklein.jpg
Na jaren dresssuur bij de ponyclub en rijvereniging en later alleen recreatief rijden, vond zij een nieuwe passie in het buitenrijden in wedstrijdverband: endurance en TREC.
Met drie paarden heeft zij klasse II endurance gereden, maar haar eigen twee paarden (Merens) bleken door hun bouw echter meer geschikt voor TREC.
Vele TREC wedstrijden hebben zij gereden in binnen en buitenland. Hoogtepunten waren hierin het behalen van de titel Nederlands Kampioen TREC en deelname aan het WK TREC in Lamotte du Beuvron (FR). Ook is Arjanne gediplomeerd instructrice en heeft zij bijvoorbeeld tijdens het Horse Event de BIT-les TREC gegeven.

Op dit moment is Arjanne niet actief op wedstrijden. Haar paard Dominique is inmiddels op leeftijd (1991) en Cyclame is in 2015 overleden op 25 jarige leeftijd.
De drukte van een jong gezin (een zoon in 2012 en een tweeling in 2015), een part-time baan en het runnen van Outdooor Riding laat helaas even geen ruimte voor het houden, trainen en uitbrengen van een (jong)paard. Daarom is ze blij dat zij wel regelmatig mee kan trainen bij een internationale enduranceruiter.