Verzending en retourneren


Verzending van uw pakket

Wij versturen onze pakketten gewoonlijk met PostNL.
We streven ernaar om alles binnen 1 a 2 werkdagen op te sturen. Het kan voorkomen dat door drukte het wel eens de volgende dag met PostNL wordt meegegeven (op maandag en donderdag worden er door ons geen pakketten afgegeven).

Zodra jouw pakket verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging met de Track & Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen.Verzendkosten

De verzendkosten voor jouw bestelling worden automatisch berekend in de winkelwagen. Retourneren

Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. 

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.


Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren:

- binnen de zichttermijn van 14 dagen;

- als het artikel compleet is;

- als het artikel niet gebruikt/gedragen en schoon is;

- in de originele staat en fabrieksverpakking;

- onder vermelding van het ordernummer

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om:

- artikelen (maten/modellen/kleuren) die speciaal op verzoek van de klant besteld zijn en niet in ons assortiment zijn opgenomen

- gepersonaliseerde artikelen

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Het pakket mag gestuurd worden naar:

Outdoor Riding
Saffierstraat 7
6713 TE Ede

Zodra het retourpakket in goede staat is aangekomen, zullen wij het bedrag crediteren. Ruilen

Het ruilen van een artikel geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door via de webshop. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.